انواع کم شنوایی و علل ایجاد آن

انواع کم شنوایی و علل ایجاد آن

انواع کم شنوایی و علل ایجاد آن

 

در اینجا درباره انواع علت های کم شنوایی صحبت خواهیم کرد . شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر به مراکز ارزیابی شنوایی مراجعه نمایید.

 

کم شنوایی ناشی از افزایش سن (پیر گوشی)

 

با افزایش سن ، قدری از توانای ما در شنیدن اصوات آهسته تر و زیرتر ( دارای فرکانس بالاتر) کاسته میشود . در این شرایط ، صدای آواز پرنده ها کمتر شنیده می شود و مهم تر از آن ، بخشی از گفتار شنیده نشده و دیگر از وضوح کافی برخوردار نخواهد بود. این روند به طور جدی بر توانایی ارتباطی فرد تاثیر می گذارد.

 

کم شنوایی ناشی از سر و صدا (نویز)

 

این نوع کم شنوایی به واسطه قرار گیری پیش از حد در معرض اصوات بسیار بلند ایجاد می گردد. در سرتاسر جهان ، جمعیت زیادی از مردم در مواجهه با اصوات بلند هستند. این اصوات بر شنوایی افراد شاغل در مراکز نظامی ، افسران پلیس ، کارگران کارخانجات و ساختمان سازی ، کشاورزان ، دندان پزشکان ، ور معلمین مهدهای کودک تاثیر گذار است.

 

کم شنوایی انتقالی

 

کم شنوایی انتقالی ، ناشی از مشکلاتی است که در گوش خارجی و میانی رخ داده و از رسیدن اصوات به گوش داخلی جلوگیری میکند. از شایع ترین علل ایجاد این نوع کم شوایی میتوان به تجمع جرم داخل کانال گوش ، پارگی پرده گوش ، تجمع مایع پشت پرده گوش و آسیب به استخوانچه های گوش میانی اشاره کرد.

 

کم شنوایی حسی عصبی

 

این نوغ از کم شنوایی به دلیل آسیب سلول های حسی  یا فیبر های عصب شنوایی در گوش داخلی ایجام میشود. این آسیب باعث می شود تا اصوات  به درستی منتقل نشوند. شایع ترین علل ایجاد کم شنوایی های حسی عصبی عبارت اند از : پیر گوشی ( کاهش شنوایی ناشی از افزایش سن) و قرارگیری پیش از در برابر سر و صدا.

دیدگاه خود را بیان کنید

تمامی حقوق برای کلینیک شنوایی و سمعک شکوه تجریش محفوظ است